Hoe vind ik een match voor mijn vacatures?

Senzer

Extra (aanvullende) capaciteit nodig? Ondersteuning bij werk-naar-werktrajecten? Personeel duurzaam en efficiënt inzetten? Senzer regelt het voor u. Van arbeidsgerelateerde vraag tot medewerkers op maat.

U zoekt medewerkers

Onze accountmanagers gaan graag met u in gesprek om u en uw organisatie beter te leren kennen. Op basis van uw (personeels)vraag gaan we voor u aan de slag met het vinden van geschikte medewerkers. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen uitgaan van uw vacature maar ook een verdiepend onderzoek doen en zo de mogelijkheden van functieherontwerp bekijken. Wij zijn sterk in innovatieve personeelsconcepten.

U heeft te veel medewerkers

Heeft u (door omstandigheden) te veel personen in dienst en zoekt u naar mogelijkheden om uw personeelsbestand te verkleinen, dan is Senzer voor u een goede partner om u daarbij te ondersteunen. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en weten wat de mogelijkheden zijn om uw medewerkers van werk naar werk te begeleiden.

Senzer Talentcenter voor uw organisatie
Via Senzer Talentcenter kunnen uw medewerkers werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar ze echt goed in zijn. Ze kunnen aan de slag met zelftesten, bijvoorbeeld gericht op plezier in het werk of teamwork. Ze kunnen hun inzicht en vaardigheden vergroten met handige loopbaanopdrachten rondom diverse thema's én gebruik maken van allerlei loopbaantools, zoals het eportfolio: hun persoonlijke loopbaandossier. Aan de hand hiervan kunt u als werkgever makkelijker goede gesprekken voeren over hun ontwikkeling en werk.

Bent u opzoek naar het juiste talent voor uw vacature? Dan kunt u hier op het talentcenter gebruik maken van de VacatureManager en uw vacatures toevoegen aan onze vacaturebank. Deze is ook zichtbaar voor alle kandidaten die zijn aangemeld op het talentcentrum. Om zelf actief op zoek te gaan naar het juiste talent voor uw vacature bieden we de VacatureMatch aan: een handige tool voor u als werkgever!